Mat
Kullgrill kjøkken
Kjempesulten? Eller bare litt fysen? På Duckpin er er vi langt over middels glade i god mat og drikke. Vi er et spisested, bar og restaurant midt i Oslo som elsker å leke med grill. Vi kombinerer smaker fra hele verden for å lage saftig, deilig grillmat man kan sikle over. Kom og prøv da vel!
- Norsk
- English
Matmeny
À la carte
Kjøkkenet er åpent fra 15:00-21:30 hver dag
Grillet brisket
178
Med rødvinsaus smaksatt med szechuanpepper og plomme. Serveres med brokkolini.
SU
Grillet svinekjøtt
178
Med reddik, haricot verts og en kremet saus med sitrongress, miso og gressløk.
EHS
Bao bun med tynnribbe
172
Med kimchimajones, chilicrisp, vårløk, syltet løk og koriander.
EHS
The burger
145
Av høyrygg og brisket, svart hvitløksmajones, sylteagurk, cheddar, karamellisert løk og sennep.
EHMSN
Entrecôte
225
Med chimichurri og svart hvitløksmajones.
E
Hele kyllingvinger
142
Glasert med koreansk BBQ-saus, sesam, persille og vårløk.
HMSE
Argentinske villreker
152
I cajunsmør, toppet med persille og vårløk. Serveres med grillet brød.
HM
Kikertstuing
149
En aromatisk kikertstuing med en tomatbase med grillet paprika, toppet med feta og olivenolje. Serveres med grillet brød.
HM
Grillede beter og hummus (V)
149
Med basilikumvinaigrette og rostede pistasjnøtter.
NPNSE
Snacks
Pommes frites / Søtpotet fries
59
Med en valgfri dipp.
Dipp
25
Aioli, svart hvitløksmajones, chilimajones, BBQ.
EFSN
Kinesisk knust agurksalat
59
Med chili- og hvitløkscrisp.
S
Knuste poteter
59
Med purreløk og olivenolje.
Coleslaw
59
Med sellerirot, gulrot, persille og vårløk.
ESELSN
Blandet salat
59
Med reddik og vårløkdressing.
SN
Pimentos de Padron
69
Med sesam.
SE
Grillet hvitløksbrød
69
Med aioli.
GHM
Dessert
Panna cotta
125
Smaksatt med bringebær og vanilje toppet med blåbær coulis, havre og hasselnøtt crumble.
MN
Liten delemeny
Perfekt for grupper som vil heve festen med noe å tygge på. Litt av hver rett, så alle får noe å snacke på.
325,- per person
Retter
Kyllingvinger glasert med koreansk BBQ-saus og sesamfrø.
HMSE
Argentinske villreker i cajunsmør, persille og løk.
M
Grillet brisket med en Szechuan plommesaus servert med brokkolinis.
SU
Blandet salat med reddik og vårløkdressing.
SN
Knuste poteter med purreløk og olivenolje.
(Valgfritt ekstra per pers. 80,-)Entrecôte med chimichurri og svart hvitløksmajones.
E
Grillet svinekjøtt med rosenkål, savoykål, en kremet saus med timian og gressløk, dillolje og syltede sennepsfrø.
M
Stor delemeny
Delingsfatet for ditt middagsselskap. Med dette delingsfatet får du en god mengde mat på et utvalg av delingsretter som vil gjøre gruppen din mett og klar for resten av kvelden.
565,- per person
Retter
Hummus og grillede rødbeter med basilikumvinaigrette og pistasjnøtter (vegansk)
N
Kyllingvinger glasert med koreansk BBQ-saus og sesamfrø.
HMELKSE
Argentinske villreker i cajunsmør, persille og løk.
M
Grillet brisket med en Szechuan plommesaus servert med brokkolinis.
SU
Blandet salat med reddik og vårløkdressing.
SN
Knuste poteter med purreløk og olivenolje.
Kinesisk knust agurksalat med chili- og hvitløkscrisp.
S
(Valgfritt ekstra per pers. 80,-)Entrecôte med chimichurri og svart hvitløksmajones.
E
Grillet svinekjøtt med rosenkål, savoykål, en kremet saus med timian og gressløk, dillolje og syltede sennepsfrø.
M
ALLERGENER
BLØTDYR (BL), BYGG (BY), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (HA), HAVRE (HV), HONNING (HO), HVETE (H), LAKTOSE (L), LUPIN (LU), MELK (M), MANDEL (MA), NØTTER (N), PAPRIKA (PA), PEANØTTER (P), PISTASJNØTTER (PN), RUG (R), SELLERI (SEL), SENNEP (SN), SESAMFRØ (SE), SITRUS (SI), SKALLDYR (SK), SOYA (S), SPELT (SP), SULFITT (SU), VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)