Kullgrill kjøkken

Kjempesulten? Eller bare litt fysen? På Duckpin er er vi langt over middels glade i god mat og drikke. Vi er et spisested, bar og restaurant midt i Oslo som elsker å leke med grill. Vi kombinerer smaker fra hele verden for å lage saftig, deilig grillmat man kan sikle over. Kom og prøv da vel!

Kjøkkensjef lager mat på grillen.
  • Norsk
  • English

Matmeny

À la carte

Illustrasjon av et kjøttstykke.

Kjøkkenet er åpent fra 15:00-21:30 hver dag

Grillet brisket

178

Med rødvinsaus smaksatt med szechuanpepper og plomme. Serveres med brokkolini.

SU

Grillet svinekjøtt

178

Med reddik, haricot verts og en kremet saus med sitrongress, miso og gressløk.

EHS

Bao bun med tynnribbe

172

Med kimchimajones, chilicrisp, vårløk, syltet løk og koriander.

EHS

The burger

145

Av høyrygg og brisket, svart hvitløksmajones, sylteagurk, cheddar, karamellisert løk og sennep.

EHMSN

Entrecôte

225

Med chimichurri og svart hvitløksmajones.

E

Hele kyllingvinger

142

Glasert med koreansk BBQ-saus, sesam, persille og vårløk.

HMSE

Argentinske villreker

152

I cajunsmør, toppet med persille og vårløk. Serveres med grillet brød.

HM

Kikertstuing

149

En aromatisk kikertstuing med en tomatbase med grillet paprika, toppet med feta og olivenolje. Serveres med grillet brød.

HM

Grillede beter og hummus (V)

149

Med basilikumvinaigrette og rostede pistasjnøtter.

NPNSE

Snacks

Illustrasjon av en pommes frites.

Pommes frites / Søtpotet fries

59

Med en valgfri dipp.

Dipp

25

Aioli, svart hvitløksmajones, chilimajones, BBQ.

EFSN

Kinesisk knust agurksalat

59

Med chili- og hvitløkscrisp.

S

Knuste poteter

59

Med purreløk og olivenolje.

Coleslaw

59

Med sellerirot, gulrot, persille og vårløk.

ESELSN

Blandet salat

59

Med reddik og vårløkdressing.

SN

Pimentos de Padron

69

Med sesam.

SE

Grillet hvitløksbrød

69

Med aioli.

GHM

Dessert

Illustrasjon av en slikkepinne.

Panna cotta

125

Smaksatt med bringebær og vanilje toppet med blåbær coulis, havre og hasselnøtt crumble.

MN

Liten delemeny

Perfekt for grupper som vil heve festen med noe å tygge på. Litt av hver rett, så alle får noe å snacke på.

325,- per person

Retter

Kyllingvinger glasert med koreansk BBQ-saus og sesamfrø.

HMSE

Argentinske villreker i cajunsmør, persille og løk.

M

Grillet brisket med en Szechuan plommesaus servert med brokkolinis.

SU

Blandet salat med reddik og vårløkdressing.

SN

Knuste poteter med purreløk og olivenolje.

(Valgfritt ekstra per pers. 80,-)Entrecôte med chimichurri og svart hvitløksmajones.

E

Grillet svinekjøtt med rosenkål, savoykål, en kremet saus med timian og gressløk, dillolje og syltede sennepsfrø.

M

Stor delemeny

Delingsfatet for ditt middagsselskap. Med dette delingsfatet får du en god mengde mat på et utvalg av delingsretter som vil gjøre gruppen din mett og klar for resten av kvelden.

565,- per person

Retter

Hummus og grillede rødbeter med basilikumvinaigrette og pistasjnøtter (vegansk)

N

Kyllingvinger glasert med koreansk BBQ-saus og sesamfrø.

HMELKSE

Argentinske villreker i cajunsmør, persille og løk.

M

Grillet brisket med en Szechuan plommesaus servert med brokkolinis.

SU

Blandet salat med reddik og vårløkdressing.

SN

Knuste poteter med purreløk og olivenolje.

Kinesisk knust agurksalat med chili- og hvitløkscrisp.

S

(Valgfritt ekstra per pers. 80,-)Entrecôte med chimichurri og svart hvitløksmajones.

E

Grillet svinekjøtt med rosenkål, savoykål, en kremet saus med timian og gressløk, dillolje og syltede sennepsfrø.

M

ALLERGENER

BLØTDYR (BL), BYGG (BY), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (HA), HAVRE (HV), HONNING (HO), HVETE (H), LAKTOSE (L), LUPIN (LU), MELK (M), MANDEL (MA), NØTTER (N), PAPRIKA (PA), PEANØTTER (P), PISTASJNØTTER (PN), RUG (R), SELLERI (SEL), SENNEP (SN), SESAMFRØ (SE), SITRUS (SI), SKALLDYR (SK), SOYA (S), SPELT (SP), SULFITT (SU), VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)