Om oss

Om oss

Hvem er vi?

Duckpin er et nytt konsept sosial moro. Nytt for Norge. Nytt for nordmenn. Nytt for Oslo. Med en midt i smørøyet plassering i Torggata kommer nå en etterlengtet game changer. Utmerket for en ny tid og for 2021. Duckpin er på ballen og bringer definitivt noe nytt på banen. Med en ny vri og nye spilleregler gjør vi det enklere å være med på leken, enten du vil treffe folk, eller kjegle.

«I didn’t come to play the game, I came to change it.»

– Arvinder Singh

Hils på den skinnende nye sjefen for Duckpin! Bli med ham på en rask tur!

Spilleregler

Duckpin børster støv av gammal moro og gjør bowling kult igjen. No fuzz is key, her er det lettbeint underholdning som gjelder. Du trenger ikke stå på hodet i andres tåfis og lete etter de rette bowling skoa, eller løpe fem lanes for å finne en riktig balansert kule som passer din slengarm. Her beholder du egne sko og takk og lov for det 😉 Det er like kuler for alle og én type kjegle som gjelder: duckpin så klart. Den tykke kjegla som eier gulvet og deg. Her er det lett å bli bitt av basillen.

Mat og drikke

Kjempesulten? Eller bare litt fysen? Lukten fra grillen vil gi deg vann i munnen. Vi garanterer en treffsikker meny hvor du kan slurpe i deg deilig barbecue fra sjø og land. Baren sørger for topp stemningen uansett om du er en kjapp tur innom eller ute etter en helaften. Om du er tørst på livet eller bare tørst, ingen fare we got you covered. Er du mer av typen shake it till you make it? Flaks for deg. Vi har byens beste milkshakes.

Vi stiller med de beste fasilitetene, du bringer folka. Til Duckpin kommer du som tenker at forandring fryder. Du som sier JA takk til nye ting, nye spilleregler og endring. Du som er ute etter en top notch kveld i en laidback atmosfære. Du som endrer spillereglene. Your move.

«If you can’t win the game, then change the rules.»

Johnny B. Truant

Innlegg

Hva er Duckpin?

Vi har åpnet Europas første bowlinghall for duckpin – i Oslo!

Read article "Hva er Duckpin?"