Om oss

Om oss

Duckpin bowling

Med en midt i smørøyet passering i Torggata i Oslo sentrum finner du Duckpin. En etterlengtet game changer og sosial moro, som tar bowling til et nytt nivå. Duckpin er kortbane bowling, hvor kula er mindre, og du trenger ingen bowlingsko. Yey! Duckpin bowling passer utmerket for alle som er på utkikk etter en morsom aktivitet i hverdagen, helger og kvelder. Med en ny vri og nye spilleregler gjør vi det enklere å være med på leken, enten du vil treffe folk, eller kjegle. I freshe lokaler over to plan har vi stor plass. Duckpin sin opprinnelse stammer helt tilbake til 1890 tallet i Boston. I Baltimore var også Duckpin bowling svært så populært. Duckpin bowling er fortsatt mest kjent i statene, men dette er i ferd med å endre seg. Vi er stolte over å være de første i Europa til å bringe Duckpin bowling på banen igjen. De seneste årene har spillet igjen fått en ny renessanse. Med amerikanske aner er det bare naturlig at lokalet og interiøret er inspirert av USA. På Duckpin møter tøft og røft, sofistikert og dekadent.

«I didn’t come to play the game, I came to change it.»

 

Opplev Duckpin

Vi ligger perfekt til midt Oslo, midt i sentrum, midt i Torggata, rett og slett der det skjer. De seneste sendte årene har Torggata blitt Oslos mekka for uteliv. Her ligger puber, barer og utesteder i fleng.  Vi soler oss i glansen sammen med de andre utestedene i gata. FOMO? Lakenskrekk? Vi vet ikke med deg, men vi liker å få med oss det som skjer. Vi trives aller best når det er en stemning av sus, dus, bobler og brus.

Duckpin tilbyr så absolutt noe mer enn bowling! I andre etasje har vi arkadespill, boksemaskin og mange varianter av flipperspill! Liker du å besøke barndommen med retro aktiviteter vil vårt arkadeområde være perfekt. Flipperspillene er gøyale og like morsomt for alle, og alle kan spille! Du kan betale for tokens til bruk på arkademaskinene med spill eller betale direkte med kort på noen. Les mer om arkadespillene vår her.

       

Mat & drikke

Vi er definitivt ditt nye spisested og bar midt i Oslo sentrum. Et annerledes samlingsted du garantert vil like og vi er matentusiaster med en stor lidenskap for bbq-mat. Vi er langt over middels interessert i skikkelig digg mat rett fra grillen, drikke og bevertning. I restauranten og på menyen er det grillmaten som dikterer notene og kokkene, men vi har selvfølgelig alternativer for vegetar.  Vi har alt fra meaty retter til herlig vegetar, etterfulgt av en munnfull med noe syrlig og søtt. Duckpin er også spisestedet som tar milkshake på alvor med mange forskjellige smaker som endres basert på sesong og etterspørsel.

Vinelsker? Vi har et stort vinskap med et godt utvalg av vin. Skapet vårt er visuelt estetisk og inneholder mye himmelsk godt. Vår fascinasjon for USA fortsetter også inn i drikkekartet. Vi har rikelig med viner og kan love at vi har noe for selv de særeste ganer og vinkjennere. Uansett om du vil ha det fyldig og vellagret, hipt og oransje eller musserende og delikat. Vi har to store og romslige barer som disker opp med alt du kan tenke deg i glasset. Vår første bar er rett på innsiden i det du snubler inn døra. Denne baren ønsker et varmt velkommen inn i varmen, og her vil du bare bli. Bar nummer to ligger i andre etasje. I begge barer sørger vi for en en uforglemmelig aften!. Kunnskapsrike og hyggelige bartendere tryller frem alt du kan tenke deg. Vi er her på dine premisser, så du må gjerne utfordre oss! Vi er up for the challenge. 😉

Vi mener vi har Oslos beste milkshakes. Både med og uten alkohol. Kommer du til oss for øl er vi klare. Med utallige øl på tap, flaske og boks. Vi lover søtt, syrlig, vellagret og bittert også her. I de late sommermånedene dekker vi opp til uteservering midt i Torggata. Her sitter du på pulsen av livet. Nyt noe forfriskende i glasset og sug inn viben av Oslo. Best av alt, bare bli sittende. Det er her moroa skjer!

       

Se hvordan våre lokaler ser ut


Trykk på pilen for å ta en tour inne hos oss.

Innlegg

Hva er Duckpin?

Duckpin er et unikt konsept med sosial moro som tar bowling til et nytt nivå. Les mer her!

Read article "Hva er Duckpin?"