Hva er Duckpin?

Velkommen til stedet som dekker de fleste behov. Som Norges første lanserer vi duckpin-bowling, men tilbyr også flipper, karaoke, et bredt utvalg øl og vin, deilige grill-retter og panoramautsikt til det yrende livet i Oslos mest spennende gate; Torggata.

Matkonseptet er “charcoal grillmat” – og som prikken over i-en får du servert deilige spesialvin fra verden rundt.

Ta med vennene dine på en helt ny opplevelse

Duckpin beholder all underholdningen fra vanlig bowling, men oppleves ofte mer sosial fordi den krever mindre plass, man får mer spilletid og det går ofte raskere. Det oppleves både lettere og mer omgjengelig, og appellerer til alle aldersgrupper.

Finn fram konkurransemennesket i deg og bli med på både bowling- og karaokemesterskap.

BE A GAME CHANGER OR GET PLAYED LIKE AN IDIOT.

– Ziad K. Abdelnour

Et nytt konsept i Norge: Kortbane-bowling

Duckpin-bowling er en variasjon av den velkjente bowlingsporten, skalert ned i en mindre størrelse. Duckpin-baller er mellom 12-12.7 cm i diameter, og veier mellom 1.5 – 1.7 kg hver. De har ikke fingerhull, slik man ser i de klassiske bowlingballene. Også selve duckpinsene, kjeglene, er betydelig mindre i både høyde, bredde og vekt. Dette kombinert gjør at det er vanskeligere å få strike – og spillerne har derfor tre kast i hver runde.

Reglene er enkle

Essensen i reglementet er den samme som vi kjenner godt fra før. Det er ti kjegler, og bowlerne skal forsøke å velte så mange som mulig på så få kast som mulig. Du har tre kast per runde, og hvis du velter alle kjeglene på første kast registreres det som en strike. Hvis alle kjeglene er nede etter to kast, registreres det som spare. Hvis du bruker tre kast på å få ned alle kjeglene, får du ti poeng – uten noen bonus. Ellers får bowleren ett poeng per kjegle som veltes.

Den maksimale scoren på 300 poeng (12 strikes på rad) har enda ikke blitt oppnådd under offisielle omstendigheter, så vi håper våre gjester er klare for å sette rekorder!

Gjør deg klar – vi er åpen alle dager!