Drikke

Drikke

Baren sørger for topp stemningen uansett om du er en kjapp tur innom eller ute etter en helaften. Om du er tørst på livet eller bare tørst, ingen fare we got you covered. Er du mer av typen shake it till you make it? Flaks for deg. Vi har byens beste milkshakes.

Vinkart

Vi har over 300 forskjellige typer vin. Se hele vinkartet her.

Drikkemeny

Menyen laster

Med en Crème de la crème plassering midt i sentrum av Oslo ligger Duckpin godt synlig på gateplan i Torggata.

Gata som de seneste årene har blitt en av de mest trendy bargatene i Oslo. Her finnes det puber og barer av alle salg. Spennet er stort, og det finnes virkelig noe for enhver smak. Puber og barer i alle sorter. Alt fra de gamle, folkelige og brune til de nye, hippe og trendy. Duckpin seiler opp som en ny type av bar og utested. Vårt ess i ermet, som definitivt gjør oss til en annerledes bar, er Duckpin bowlingen. En ligende restaurant finnes ikke i Oslo eller i Europa. Foreløpig må man da reise over andedammen til USA for å møte likesinnede Duckpins 😉

På Duckpin ønsker vi å være ditt foretrukken valg av bar og utested. Ditt stamsted for sosial moro og påfyll. Et sted du kan treffe både folk og kjegle. Vi har to romslige barer som sørger for topp stemningen uansett om du er en kjapp tur innom eller ute etter en helaften. Om du er tørst på livet eller bare tørst. Vår første bar er rett på innsiden i det du snubler inn døra. Dette er baren som ønsker deg velkommen inn i varmen, og sørger for at du bare vil bli.  Bar nummer to ligger i andre etasje. Denne baren er litt mindre, men sørger så absolutt for at du får en uforglemmelig aften. Kunnskapsrike og hyggelige bartendere disker opp med alt du kan tenke deg. Vår fascinasjon for USA fortsetter også inn i drikkekartet. Vi har rikelig med viner og kan love at vi har noe for selv de særeste ganer og vinkjennere. Uansett om du vil ha det fyldig og vellagret, hipt og oransje eller musserende og delikat. Vi har også ett av Oslos bedre vinskap. Visuelt estetisk, himmelsk godt. Mer sugen på øl? Ingen fare we got you covered. Vi har et rikt utvalg av øl på tapp og flaske. Vi lover søtt, syrlig, vellagret og bittert også her.

Oslos beste Milkshakes?

Er du mer av typen shake it ‘till you make it? Flaks for deg. Vi mener vi har Oslos beste milkshakes. Alle våre milkshakes er laget av is fra Kulinaris. Iskrem laget på norsk melk og fløte. Innbydende og velsmakende fristelser som garantert jazzer opp stemningen. Vi har mange varianter og har noe for enhver smak. Fra de fyldige til de til de lette. Vi har milkshakes for de som liker søtt, salt og syrlig, men også for de som liker en mer voksen og dekadent smak. Våre milkshakes kommer både med og uten alkohol. Vi har et stor utvalg, og vi kompromisser ikke på smak. Vi tilbyr alt fra klassisk kremede varianter til de mer forførende og friske sorbeter. Hva er vel ikke bedre enn pasjonsfrukt sorbet på en varm sommer dag? En mer leskende sommerhit skal du lete lenge etter. Eller en lun sjokolade milkshake med marshmallows for guilty pleasure? På Duckpin kan vi våre milkshake. Her finner du milkshakes du ikke trodde fantes i Oslo. Trenger vi si mer?

Book bord nå

Duckpin er stedet som sier ja takk til det beste av to verdener. Som første restaurant i Europa tilbyr vi den uslåelige kombinasjon av Duckpin bowling og spisested.

Klikk her