Laster Arrangementer

18-01

aug - nov

Student Deal

Detaljer

Duckpin

Torggata, 0183 Oslo

18 aug - 01 nov

Gratis

Velkommen til vårt spennende tilbud for studenter! 📚

📚 Fra nå og helt til slutten av oktober 2023, kan du dra nytte av eksklusive fordeler som vil gjøre din tid hos oss uforglemmelig.

🍔🥗 Nyt 10% rabatt på alle retter fra vårt deilige matutvalg! Vår meny byr på en herlig variasjon, inkludert saftig grillmat tilberedt over kull, smakfulle burgere og delikate vegetarretter. Uansett hva dine smaksløker ønsker, har vi noe som passer perfekt.

🎯🎳 For alle dere som er på jakt etter action og moro, tilbyr vi en utrolig 50% rabatt på alle aktiviteter! Utforsk vår unike Duckpin-bowling, nyt en runde karaoke med venner eller konkurrer i våre spennende arkadespill. Dette er bare noen av våre mange aktiviteter du kan glede deg over med rabatt.

🎓 Gyldig student-ID må fremvises ved bestilling for å dra nytte av disse fantastiske tilbudene. Vi setter pris på din innsats i studiene og ønsker å gi deg en velfortjent pause fra bøker og forelesninger.

✨ Enten du ønsker å slappe av med deilig mat, nyte actionfylte aktiviteter eller begge deler, har vi alt du trenger for en minneverdig stund med venner. Vårt engasjerte personale står klar til å ønske deg velkommen og sørge for at du har en flott opplevelse hos oss.

📅 Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten! Dette spesielle tilbudet er gyldig frem til slutten av oktober 2023. Sett av datoer med vennene dine, ta med student-IDen din og kom til oss for en tid med latter, god mat og spennende aktiviteter.

Kun drop-ins! Vi gleder oss til å se deg hos oss!

Del:
Copied to clipboard