
Mat
Kullgrill kjøkken
Kjempesulten? Eller bare litt fysen? På Duckpin er er vi langt over middels glade i god mat og drikke. Vi er et spisested, bar og restaurant midt i Oslo som elsker å leke med grill. Vi kombinerer smaker fra hele verden for å lage saftig, deilig grillmat man kan sikle over. Kom og prøv da vel!

- Norsk
- English
Matmeny
Hovedretter

Kjøkkenet er åpent fra 15:00-21:30 hver dag
Entrecôte
225
Med en saus av smør, urter, pistasj, kapers og ansjos.
MP
Kullgrillet oksebryst
198
Med tahini, rødvinsaus, nori, sesam og katsuobushi, serveres med broccolini.
FSESSU
Kyllingburger
189
Grillet kyllingburger, Jarlsberg, dijonmajones, salat, sylteagurk og rødløk.
EMHVETEGH
The Burger
169
Burger av høyrygg og bryst av okse med svart hvitløksmayo, sylteagurk, cheddar, karamellisert løk og sennep.
EGHMSEN
Grillede Spareribs
199
BBQ-saus, grillet mais med ingefær- og soyasmør.
SOMF
Tacos
179
Kullgrillet kyllinglår på maistortillas med mango-habanerosaus, løk, koriander og lime.
Kullgrillede Liveche-kyllingvinger
169
Korean BBQ-glaze, toppet med persille og vårløk.
MSOSESGH
Argentinske villreker
165
I cajunkrydret smør, toppet med persille og løk, serveres med grillet brød.
HMSK
Sideretter

Frites / Søtpotetfries
79
Med en valgfri dipp.
Ovnsbakte poteter
89
Med aioli og persille
ESEN
Pimentos de Padron
99
Med sesam.
SE
Grillet hvitløksbrød
89
Med aioli.
GHM
Grillet mais
99
Ingefær- og soyasmør
MSO
Grillet brokkolini
99
Ertepuré med miso
SOFP
Knust agurksalat
89
Med en hvitløk chili crisp.
SES
Dipp
25
Aioli, svart hvitløksmajones, chilimajones, BBQ.
EFSENSO
Dessert

Panna cotta
125
Med sesongens smaker.
MN
Delemeny
En delemeny til middagsselskapet ditt. Med denne menyen får dere rikelige mengder mat fra kullgrillen vår. Små endringer kan forekomme. NB: Må forhåndsbestilles.
599,- per person

Retter
Sesongens grillede/bakte grønnsaker
Knust agurksalat. Med hvitløk, chili crisp og sesamkimchi.
GHSESSO
Grønn mikssalat med vårløksdressing
SEN
Hummus av hvite bønner og kikerter
Brød
GH
Grillet okseskanke. Med rødvinssaus med svisker og rosmarin.
SU
Svineknoke med surkål og velouté
SN
Kyllingvinger – buffalo style.
Grillet laks. Glasert med soyahonning og sesamfrø.
FSESSO
Gambas med cajunkrydder og olivenolje
SH
Stekte poteter med mojo rojo
(Valgfritt ekstra per pers. 80,-) Entrecôte med urter, pistasjnøtter, kapers og ansjossmør.
FNPI
Dessert: : Sesongbasert panna cotta
M
Oppgrader middagen din
med vinparing?
La oss finne den perfekte kombinasjonen! Fra 260,-/person (2 glass)
ALLERGENER
EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HVETE (GH), MELK (M), PEANØTTER (P), SENNEP (SEN), SESAMFRØ (SES), SKALLDYR (SK), SOYA (SO), SVOVELDIOKSID OG SULFITT (SU)