Kullgrill kjøkken

Kjempesulten? Eller bare litt fysen? På Duckpin er er vi langt over middels glade i god mat og drikke. Vi er et spisested, bar og restaurant midt i Oslo som elsker å leke med grill. Vi kombinerer smaker fra hele verden for å lage saftig, deilig grillmat man kan sikle over. Kom og prøv da vel!

Kjøkkensjef lager mat på grillen.
  • Norsk
  • English

Matmeny

Hovedretter

Illustrasjon av et kjøttstykke.

Kjøkkenet er åpent fra 15:00-21:30 hver dag

Entrecôte

225

Med en saus av smør, urter, pistasj, kapers og ansjos.

MP

Kullgrillet oksebryst

198

Med tahini, rødvinsaus, nori, sesam og katsuobushi, serveres med broccolini.

FSESSU

Kyllingburger

189

Grillet kyllingburger, Jarlsberg, dijonmajones, salat, sylteagurk og rødløk.

EMHVETEGH

The Burger

169

Burger av høyrygg og bryst av okse med svart hvitløksmayo, sylteagurk, cheddar, karamellisert løk og sennep.

EGHMSEN

Bao

189

«Pulled duck» (and) servert på baoboller med eple, syltet rødkål, vårløk og en plomme- og sriracha sauce.

GHSO

Tacos

179

Grillet ribbe, ananas og jalapeñosalsa, syltet rødkløk, løk og koriander.

Kyllingvinger

169

Buffalostil.

M

Argentinske villreker

165

I cajunkrydret smør, toppet med persille og løk, serveres med grillet brød.

HMSK

Sideretter

Illustrasjon av en pommes frites.

Frites / Søtpotetfries

79

Med en valgfri dipp.

Ovnsbakte poteter

89

Med aioli og persille

ESEN

Pimentos de Padron

99

Med sesam.

SE

Grillet hvitløksbrød

89

Med aioli.

GHM

Mac’ & Cheese

129

Cheddar, parmesan, gochujang.

GHMSEN

Grillet brokkolini

99

Ertepuré med miso

SOFP

Knust agurksalat

89

Med en hvitløk chili crisp.

SES

Dipp

25

Aioli, svart hvitløksmajones, chilimajones, BBQ.

EFSENSO

Dessert

Illustrasjon av en slikkepinne.

Panna cotta

125

Med sesongens smaker.

MN

Delemeny til julebord

Gjelder fra 11. november.

629,- per person

Hovedretter

Andebryst med andebuljong, smaksatt med fermenterte plommer og varme kryddere.

SE

Grillet ribbe med en kremete sherrysaus. Med einebær og eplesmør.

M

Kyllingvinger med buffalosaus

Grillet laks. Glasert med soya, honning og sesamfrø.

FSESSO

Gambas med cajunkrydder og olivenolje.

B

Stekte poteter med mojo rojo.

Extra: Grillet entrecôte. Servert med urter, pistasj, capers og ansjossmør. 80,- per person.

FNPI

Sideretter

Grillet/bakte grønnsaker fra sesongen.

Knust agurgsalat. Med hvitløk og chili crisp og kimchi med sesamsmak.

GHSESSO

Grønn mikssalat

SEN

Hummus. Med hvite bønner og kikerter.

Brød

GH

Dessert

Ekstra: Sesongbasert panna cotta. 125,- per person.

M

ALLERGENER

Bløtdyr (B), Fisk (F), Hvete (GH), Melk (M), Pistasjnøtter (NPI), Selleri (SE), Sennep (SEN), Sesamfrø (SES), Soya (SO)