Kullgrill kjøkken

Kjempesulten? Eller bare litt fysen? På Duckpin er er vi langt over middels glade i god mat og drikke. Vi er et spisested, bar og restaurant midt i Oslo som elsker å leke med grill. Vi kombinerer smaker fra hele verden for å lage saftig, deilig grillmat man kan sikle over. Kom og prøv da vel!

Kjøkkensjef lager mat på grillen.

Matmeny

  • Norsk
  • English

Matmeny

Hovedretter

Illustrasjon av et kjøttstykke.

Kjøkkenet er åpent fra 15:00-21:30 hver dag

Entrecôte

225

Med en saus av smør, urter, pistasj, kapers og ansjos.

MP

Kullgrillet oksebryst

198

Med tahini, rødvinsaus, nori, sesam og katsuobushi, serveres med broccolini.

FSESSU

Porchetta Sando

189

Serveres i grillet brød med BBQ saus, sennep, sautert eple og krisp salat.

FHSNS

The Burger

169

Burger av høyrygg og bryst av okse med svart hvitløksmayo, sylteagurk, cheddar, karamellisert løk og sennep.

EHMSN

Hot Dog

159

Pølse med cheddar og pale ale fra kullgrillen, servert i pølsebrød, toppet med vår pølsedressing, syltede grønnsaker og rødbetchips.

EHSN

Tacos

175

Kullgrillet kyllinglår på maistortillas med mango-habanerosaus, løk, koriander og lime.

Duck bao

189

Med miso-mayo, chili crisp, løk, syltet løk og koriander.

EHS

Kullgrillede Liveche-kyllingvinger

169

Korean BBQ stil, med koriander, løk og sesam ELLER Hot ’N Nasty, med en spicy habanero saus.

HMSNSE

Argentinske villreker

165

I cajunkrydret smør, toppet med persille og løk, serveres med grillet brød.

HMSK

Baked beans

159

Variasjon av bønner, med chipotle og fetaost, servert med grillet brød.

HM

Kullgrillede rødbeter med hummus

159

Med basilikumvinegrett og ristede pistasjnøtter.

PNSE

Sideretter

Illustrasjon av en pommes frites.

Frites / Søtpotet fries

79

Med en valgfri dipp.

Kålsalat med eple-eddik

89

Kål, gulrøtter, rødløk og persille.

Pimentos de Padron

89

Med sesam.

SE

Grillet hvitløksbrød

79

Med aioli.

GHM

Knuste poteter

89

Med purre og olivenolje.

Mac ‘N Cheese

119

HMSN

Knust agurksalat

79

Med en hvitløk chili crisp.

SES

Grillet hjertesalat

99

Med eplepuré og hjemmelagde syltede grønnsaker.

Grillet brokkolini

89

Med peanøttsaus.

FPS

Dipp

25

Aioli, svart hvitløksmajones, chilimajones, BBQ.

EFSNS

Dessert

Illustrasjon av en slikkepinne.

Panna cotta

125

Med sesongens smaker.

MN

Delemeny

En delemeny til middagsselskapet ditt. Med denne menyen får dere rikelige mengder mat fra kullgrillen vår. Små endringer kan forekomme.

599,- per person

Retter

Hummus.

SE

Sesongens grillede grønnsaker.

Kyllingvinger med sticky koreanskBBQ-glasur og sesamfrø.

HMELKSE

Argentinske villreker i Cajunsmør, persille og løk.

M

Ribbe med BBQ.

Grillet brisket med Szechuan plommesaus og brokkolini.

SU

Blandet salat med reddik og vårløkdressing.

SN

Knuste poteter med purre og olivenolje.

Kinesisk knust agurksalat i hvitløk og chili crisp dressing.

S

(Valgfritt ekstra per pers. 80,-) Entrecôte med chimichurri og svart hvitløksmajones.

E

Oppgrader middagen din
med vinparing?

La oss finne den perfekte kombinasjonen! Fra 260,-/person (2 glass)

ALLERGENER

BLØTDYR (BL), BYGG (BY), EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HASSELNØTTER (HA), HAVRE (HV), HONNING (HO), HVETE (H), LAKTOSE (L), LUPIN (LU), MELK (M), MANDEL (MA), NØTTER (N), PAPRIKA (PA), PEANØTTER (P), PISTASJNØTTER (PN), RUG (R), SELLERI (SEL), SENNEP (SN), SESAMFRØ (SE), SITRUS (SI), SKALLDYR (SK), SOYA (S), SPELT (SP), SULFITT (SU), VEGETARISK(V), VEGANSK(VG)