Kullgrill kjøkken

Kjempesulten? Eller bare litt fysen? På Duckpin er er vi langt over middels glade i god mat og drikke. Vi er et spisested, bar og restaurant midt i Oslo som elsker å leke med grill. Vi kombinerer smaker fra hele verden for å lage saftig, deilig grillmat man kan sikle over. Kom og prøv da vel!

Kjøkkensjef lager mat på grillen.
  • Norsk
  • English

Matmeny

Hovedretter

Illustrasjon av et kjøttstykke.

Kjøkkenet er åpent fra 15:00-21:30 hver dag

Entrecôte

225

Med en saus av smør, urter, pistasj, kapers og ansjos.

MP

Kullgrillet oksebryst

198

Med tahini, rødvinsaus, nori, sesam og katsuobushi, serveres med broccolini.

FSESSU

Kyllingburger

189

Grillet kyllingburger, Jarlsberg, dijonmajones, salat, sylteagurk og rødløk.

EMHVETEGH

The Burger

169

Burger av høyrygg og bryst av okse med svart hvitløksmayo, sylteagurk, cheddar, karamellisert løk og sennep.

EGHMSEN

Grillede Spareribs

199

BBQ-saus, grillet mais med ingefær- og soyasmør.

SOMF

Tacos

179

Kullgrillet kyllinglår på maistortillas med mango-habanerosaus, løk, koriander og lime.

Kullgrillede Liveche-kyllingvinger

169

Korean BBQ-glaze, toppet med persille og vårløk.

MSOSESGH

Argentinske villreker

165

I cajunkrydret smør, toppet med persille og løk, serveres med grillet brød.

HMSK

Sideretter

Illustrasjon av en pommes frites.

Frites / Søtpotetfries

79

Med en valgfri dipp.

Ovnsbakte poteter

89

Med aioli og persille

ESEN

Pimentos de Padron

99

Med sesam.

SE

Grillet hvitløksbrød

89

Med aioli.

GHM

Grillet mais

99

Ingefær- og soyasmør

MSO

Grillet brokkolini

99

Ertepuré med miso

SOFP

Knust agurksalat

89

Med en hvitløk chili crisp.

SES

Dipp

25

Aioli, svart hvitløksmajones, chilimajones, BBQ.

EFSENSO

Dessert

Illustrasjon av en slikkepinne.

Panna cotta

125

Med sesongens smaker.

MN

Delemeny

En delemeny til middagsselskapet ditt. Med denne menyen får dere rikelige mengder mat fra kullgrillen vår. Små endringer kan forekomme.

599,- per person

Retter

Hummus.

SE

Sesongens grillede grønnsaker.

Kyllingvinger med sticky koreansk
BBQ-glasur og sesamfrø.

HMELKSE

Argentinske villreker i Cajunsmør, persille og løk.

M

Ribbe med BBQ.

Grillet brisket med Szechuan plommesaus og brokkolini.

SU

Blandet salat med reddik og vårløkdressing.

SN

Knuste poteter med purre og olivenolje.

Kinesisk knust agurksalat i hvitløk og chili crisp dressing.

S

(Valgfritt ekstra per pers. 80,-) Entrecôte med chimichurri og svart hvitløksmajones.

E

Oppgrader middagen din
med vinparing?

La oss finne den perfekte kombinasjonen! Fra 260,-/person (2 glass)

ALLERGENER

EGG (E), FISK (F), GLUTEN (G), HVETE (GH), MELK (M), PEANØTTER (P), SENNEP (SEN), SESAMFRØ (SES), SKALLDYR (SK), SOYA (SO), SVOVELDIOKSID OG SULFITT (SU)