Mange mennesker som er samlet på Duckpin.

Julebord i Oslo på Duckpin

Lei av kjedelige julebord? Hos oss får du en festkveld med alt du trenger: Fantastisk mat, spennende aktiviteter, og skikkelig god stemning!

Julebord i Oslo sentrum

Duckpin er et perfekt julebordlokale i Oslo sentrum. Enten dere er en liten eller en stor gruppe. Her finner du en unik julebordrestaurant i Oslo som skiller seg ut. Hos oss får du:

  • Plass til alle: Vi kan ta imot opptil 200 sittende gjester og 300 totalt.
  • Deilig mat og drikke: Vi har alle rettigheter og serverer deilige delemenyer til større selskaper.
  • Duckpin-bowling: Kortere baner, mindre bowlingkuler, og du slipper å skifte sko!
  • Karaoke og spill: To karaokerom og et utvalg av klassiske arkade- og flipperspill.
  • Teknisk utstyr: Lydanlegg, mikrofoner og storskjerm til for eksempel presentasjoner.
  • Vi har også et delvis skjermet område med plass til opptil 90 gjester.

Den perfekte julebordrestaurant i Oslo

Gjør julebordet i Oslo til en suksess med både god mat og morsomme aktiviteter. Hva med en runde Duckpin-bowling før maten blir servert, eller en time med karaoke etterpå?

Som julebordrestaurant i Oslo, har vi delemenyer med et bredt utvalg av deilig mat. Her finner du eksempel andebryst, grillet ribbe, gambas, og sideretter som hummus og grillede grønnsaker. Hele menyen kan du under. Den gjelder fra 11. november. Hvis dere vil ha julebord med delemenyen vi har ellers, kan du se den her.

  • Norsk
  • English

Julebord delemeny

Delemeny til julebord

Gjelder fra 11. november.

629,- per person

Hovedretter

Andebryst med andebuljong, smaksatt med fermenterte plommer og varme kryddere.

SE

Grillet ribbe med en kremete sherrysaus. Med einebær og eplesmør.

M

Kyllingvinger med buffalosaus

Grillet laks. Glasert med soya, honning og sesamfrø.

FSESSO

Gambas med cajunkrydder og olivenolje.

B

Stekte poteter med mojo rojo.

Extra: Grillet entrecôte. Servert med urter, pistasj, capers og ansjossmør. 80,- per person.

FNPI

Sideretter

Grillet/bakte grønnsaker fra sesongen.

Knust agurgsalat. Med hvitløk og chili crisp og kimchi med sesamsmak.

GHSESSO

Grønn mikssalat

SEN

Hummus. Med hvite bønner og kikerter.

Brød

GH

Dessert

Ekstra: Sesongbasert panna cotta. 125,- per person.

M